Hoa Sen University

GLOBAL MBA – SCHOLARSHIP UP TO 100%

Chương trình GLOBAL MBA do SRH Mobile University đào tạo trực tuyến và được Đức công nhận văn bằng. Năm học 2022, chương trình có nhiều chương trình học bổng trị giá LÊN ĐẾN 100% dành cho học viên các khóa đầu tiên.

(English Version below)

Học phí: 200.000.000 VNĐ / khóa học (12 – 18 tháng – 60 tín chỉ)

1. Đối tượng nhận học bổng:

Học viên trúng tuyển và nhập học chương trình SRH Mobile University – Global MBA. (*)
    (*) Chỉ dành cho học viên nộp hồ sơ đăng ký tại Trường Đại học Hoa Sen

2. Ưu đãi học phí và học bổng:
  3. Tiêu chí xét duyệt học bổng:
    • Trình độ tiếng Anh tương đương IELTS 7.0;
    • Điểm trung bình tích lũy (GPA) bậc Đại học: 7.5 (trên thang điểm hệ 10) hoặc 3.2 (trên thang điểm hệ 4);
    • Thành tích nghiên cứu khoa học (nếu có);
    • Thành tích hoạt động ngoại khóa nổi bật từ cấp thành phố trở lên (Yêu cầu minh chứng đi kèm, nếu có).

4. Điều kiện và điều khoản:
    1. Học bổng này không được chuyển đổi thành tiền mặt hoặc chuyển nhượng trong bất kỳ trường hợp nào.
    2. Giá trị học bổng chỉ được áp dụng cho số tín chỉ được quy định trong chương trình đào tạo của học viên.
    3. Bằng việc nhận học bổng, học viên đã đồng ý và cam kết với chương trình SRH Mobile University – Global MBA
      • Tham gia vào các hoạt động phục vụ việc quảng bá chương trình SRH Mobile University – Global MBA học trong quá trình học tập tại trường.
      • Cho phép sử dụng các hình ảnh của học viên trong các thông tin truyền thông, quảng cáo liên quan đến chương trình học bổng.
      • Cho phép sử dụng các thông tin do học viên cung cấp về trải nghiệm chương trình học.
    4. Hội đồng tuyển sinh Chương trình SRH Mobile University – Global MBA có toàn quyền quyết định về các vấn đề liên quan đến học bổng của Học viên.
ENGLISH VERSION

The GLOBAL MBA degree is taught online by SRH Mobile University and officially certified by Germany. Specially for 2022, a generous number of scholarships covering up to 100% of tuition fee will be available for the students of the first academic years.

TUITION FEE: 200.000.000 VND (12 – 18 months – 60 credits)

1. Eligibility: Students who are qualified and have received the Offer of Admission to SRH Mobile University – Global MBA. (*)
    (*) Applied to students who are admitted by Hoa Sen University only.

2. Scholarship value and benefits:

• A 10% reduction on registered tuition fee will be awarded to all participants at the Talkshow LEARNING EXPERIENCES IN GERMAN (August 2nd, 2022).
  • Opportunities to receive scholarships covering 30% – 100% of tuition fee.

3. Selection criteria

• English language qualifications equivalent to IELTS 7.0;
  • Undergraduate Grade Point Average (GPA): 7.5 (on a 10.0 scale) or 3.2 (on a 4.0 scale);
  • Quality of relevant academic researches (if any);
  • Outstanding achievements in (municipal level or above) extracurricular activities (with evidences, if any);

4. Terms and conditions:

1. The SRH Mobile University – Global MBA Board of Admissions holds the right to decide on all scholarship-related matters.
  2. This scholarship is neither cashable nor transferrable under any circumstances.
  3. The value of the scholarship is only applied for the number of credits required by the registered programme of the student.
  4. By accepting the scholarship, the student agrees to commit to the SRH Mobile University – Global MBA programme.
    • Participate in relevant activities to promote the SRH Mobile University – Global MBA programme during academic years.
    • Allowed to use the students’ profile pictures in the media and advertisements about the scholarships.
    • Allowed to use the information provided by the students to describe the enrollees’ experience with the programmes.